24 uden Kiefer Sutherland er en god ide – siger Sutherland

24 var en fantastisk succes i de første sæsoner, hvor mange millioner seere verden over så med uge efter efter, når Jack Bauer (spillet af Keifer Sutherland) skulle redde verden fra alskens terrorister. Succesen blev dog mindre, og seertallene dalede sæson for sæson inden den blev stoppet. For nyligt kom der en “efterfølger” med 12 afsnit, der brød seriens dogme.

Præmissen for 24 (til dem der ikke måtte have set den) var, at serien foregik i real-time, så en time serien også tog en time, hvilket naturligvis ikke stemte 1:1 grundet reklamer osv, men en ide, der ikke var set før i samme stort anlagte stil.

20th Century Fox der står bag serien, har bekræftet, at de har bestilt et pilotafsnit af en ny omgang 24, der har fået navnet 24: Legacy. Ideen er den samme, men alle karakterer er skiftet ud, hvilket betyder ingen Jack Bauer, hvilket ellers var en rimelig essentiel del af serien.

Man kunne forestille sig, at Kiefer Sutherland var knotten over dette, men det er dog ikke tilfældet. Kiefer Sutherland har nemlig udtalt, at han nok er den der glæder sig mest til at se serien. “Jeg har lige fra begyndelsen sagt, at den rigtige stjerne i “24” er ideen, og det mener jeg oprigtigt”.

Det vides ikke om Sutherland, skal være med på serien som producer, ligesom han var på den originale, men det er nok ikke helt utænkeligt.

 

Be the first to comment on "24 uden Kiefer Sutherland er en god ide – siger Sutherland"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*