3 og Netflix laver samarbejde

At streaming bare bliver større og større er der ikke nogen tvivl om, og det kommer nok heller ikke som den helt store nyhed for nogen.

I et stykke tid har Telmore tilbudt et abonnement, hvor optil flere streaming tjenester er med i prisen. Nu kan man også blive den glade ejer af et Netflix abonnement, hvis man skal være kunde hos teleselskabet 3. Sammen med udvalgte abonnementer får man med i prisen 6 måneders Netflix.

I pressemeddelelsen omkring tiltaget afslører 3, at der var 40% mere streaming end normalt i den weekend, hvor der var premiere på tredje sæson af House of Cards. Derfor er det naturligt for dem, at tilbyde tjenesten til deres kunder.

Modsat andre selskaber er det dog ikke en del af abonnementet, men mere en velkomstsgave. Hvis det bliver en stor succes, kan det naturligvis være, at 3 kan se en gevinst i at gøre aftalen mere permanent. Flere teleselskaber er begyndt at tilbyde ekstraprodukter til deres kunder, for at være mere attraktive – dette er endnu et eksempel på dette, som er godt streamingtjenesten, der kan få lidt flere kunder. Flere kunder betyder flere penge, og flere penge betyder flere serier, så i sidste ende burde det komme os serieeleskere til gode.

Be the first to comment on "3 og Netflix laver samarbejde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*