4 afsnit af Game of Thrones sæson 5 er lækket

I dag er en stor dag for mange millioner af mennesker verden over. I dag er der nemlig premiere på 5. sæson af HBO’s ekstremt populære og ekstremt hypede serie Game of Thrones. 

Så der sidder uden tvivl nogle meget glade mennesker hos HBO, der glæder sig meget til at se om femte sæson kan slå rekorder, som man nok regner med at den vil gøre.

Samtidig sidder der også nogle et sted med gevaldig røde ører. Næsten halvdelen af sæsonen er nemlig lækket, og kan hentes fra diverse lyssky torrent sites. I alt er fire af de ti afsnit sluppet ud.

Det er noget af det værste der er set i nyere tid inden for serier. Man ser det ofte med film, men med serier er det et relativ nyt fænomen, og oftest er det et enkelt afsnit, men her er der altså tale om næsten halvdelen af en sæson, hvilket kan betyde svigtende seertal hos HBO.

Nu er der det med HBO, at det er en betalingskanal og eller streamingtjeneste, så på den korte bane har det måske ikke den helt store betydning, da de ikke som sådan er afhængige af seertal, men derimod er afhængige af abonnenter, der nok ikke forlader kanalen pga lækket.

Ikke desto mindre er der stor grund til bekymring hos HBO, for hvis man pludselig kan finde deres indhold andre steder, hurtigere end de kan sende det, så kan det have alvorlige konsekvenser. Ikke mindst når det er den absolut største serie, der er tale om.

Be the first to comment on "4 afsnit af Game of Thrones sæson 5 er lækket"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*