5 millioner så sidste afsnit af Better Call Saul

Tidligere på ugen havde 10. og dermed sidste afsnit af Better Call Saul premiere, og serien der har fået mange roser med på vejen præsterede ganske glimrende seertal.

I alt var der nemlig lige godt 5 millioner amerikanere (4,92 millioner), der så med på AMC, hvor serien bliver vist i USA, hvilket er yderst solidt og på ingen måder bringer sæson 2 i fare.

Serien der er en spin-off til den populære Breaking Bad, er blevet rost af både anmeldere og fans, og på IMDB har den en score på 9,2 hvilket er yderst imponerende, taget i betragtning at det er en spin-off serie, hvor mange har stærke holdninger til originalen.

Hvor mange er har fulgt serien herhjemme vides ikke. På det europæiske markedet er det Netflix, der har rettighederne til serien og da de ikke sælger reklamer, kommer de vanen tro heller ikke med seertal.

Anden sæson, der får premiere en gang næste år, er allerede ventet af millioner af fans verden over, og AMC har ikke blot godkendt den, de har sågar godkendt at den bliver længere. Således kommer anden sæson til at bestå af 13 afsnit mod de 10, der var i sæson 1.

Be the first to comment on "5 millioner så sidste afsnit af Better Call Saul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*