50 sæsoner af The Walking Dead?

Der er ingen tvivl om, at AMC serien The Walking Dead er en af de mest populære serier for tiden, og efterhånden har været det i et stykke tid. Serien der har kørt i seks sæsoner har langt over 10 millioner seere, og den bliver ved med at være voldsomt populær, selvom den var et lille fald i sidste sæson.

Præcis hvor mange sæsoner den kommer til køre vides ikke på nuværende tidspunkt, men der er ikke noget der tyder på, at serien er på vej mod sin afslutning. Slet ikke hvis man spørger Josh Sapan fra AMC, han er nemlig ikke bleg for at sammenligne serien med Star Trek, som værende en af de serier, der er noget helt specielt. Til sammenligning har Star Trek netop fejret sit 50 års jubilæum. Om det så betyder at der er 50 sæsoner i The Walking Dead, kan man tolke som man vil.

Star Trek har dog ikke kørt uafbrudt men er vendt tilbage gange, og det kan da bestemt også tænkes, at The Walking Dead kommer til at gøre comeback flere gange i fremtiden, når den originale serie på et tidspunkt er stoppet.

 

Be the first to comment on "50 sæsoner af The Walking Dead?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*