Årets Emmy vindere

Forleden blev der uddelt seriernes svar på en Oscar – de eftertragtede Emmy priser. Det er sjældent, at der er det helt store overraskelser blandt vinderne, og det var da heller ikke tilfældet denne gang. Således blev det nok en gang Game of Thrones, der vandt for bedste drama serie. Peter Dinklage vandt for bedste mandlige hovedrolle i en dramaserie, hvilket heller ikke er helt uprøvet for ham, da det er tredje gang han løber med den. Han har været nomineret hver eneste år, siden premieren på serien. For første gang var Nikolaj Coster Waldau også blandt de nomineret for hans rolle, men måtte altså se kollegaen Peter Dinklage tage prisen med hjem nok en gang.

Serien var også nomineret hele to gange i kategorien for bedste instruktion, men måtte sig sig overgået af Stephen Daldry for hans instruktion af afsnittet Paterfamilias i serien The Crown. Daldry var også nomineret sidste år, og denne gang blev det altså til triumf.

Trods intet mindre end 14 nomineringer, blev det kun til to af de mindre priser til The Handmaid’s Tale, der altså hverken fik for bedste dramaserie, ligesom der ikke var nogen til Elisabeth Moss, der dog også løb med den sidste år.

Bill Hader derimod fik sin første Emmy (hvis man ser bort fra den fælles han fik i 2009 for South Park). Den fik han for sin rolle i Barry, som han også skrevet og instrueret.

Du kan se hele listen af vindere her

 

 

 

 

Be the first to comment on "Årets Emmy vindere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*