Adam Sandler i modvind blandt indianere

Der er mange der elsker Adam Sandler og alt hvad han laver. Der er bestemt også en del, der ikke er helt så pjattet med dem amerikanske komiker, og de film han laver og medvirker i.

Hans film er blandt de mest populære på Netflix, og derfor indgik tjenesten en aftale med ham, om at hans kommende film kommer først på Netflix. Den første af de film er komedien The Ridiculous Six, som er en western, der handler om en forældreløs man (Sandler), der vokser op hos en indianerstamme.

Det lyder dumt, og det er der nok heller ikke nogen tvivl om at det er. Og udover at være dumt, er det muligvis også nedværdigende overfor indianere/indfødte amerikanere.

Under optagelserne til filmen der finder sted lige nu, er der nemlig omkring 12 skuespillere af denne oprindelse, der har valgt at forlade settet og nægtet at medvirke i filmen, da manuskriptet skulle være diskriminerende og stødende. Det var blandt andet kvindernes navne som “Beaver’s Breath” og “No Bra”, der ikke faldt i god jord.

Netflix har forsvaret Adam Sandler i sagen, og sagt at det hele bare er for sjov, og at det som titlen antyder er satire, der gør lidt grin med westerngenren og de mennesker der er med i dem. Hvorvidt denne forklaring er nok er dog nok tvivlsomt.

Udover Adam Sandler medvirker blandt andre Taylor Lautner, Will Forte, Danny Trejo, Steve Buscemi, Rob Schneider, Nick Nolte Steve Zahn, Luke Wilson og flere andre, så han har formået at samle et ganske solidt cast, der består af mange gamle kendinge i Sandler regi.

The Ridiculous Six er den første af i alt fire film i Netflix aftalen.

Be the first to comment on "Adam Sandler i modvind blandt indianere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*