Amazon bekræfter Ringenes Herre serie

For et par dage siden kunne vi her på siden berette, at der i kulisserne var gang i forhandlingerne om mellem Tolkiens bo, Warner Bros Television og Amazon om at lave en tv-serie baseret på Ringenes Herre universet. Ringenes Herre filmene har sammen med Hobitten trilogien indspillet mere end 30 milliarder alene i biograferne verden over.

Nu er det så gået fra at være rygter, til at være stenhårde fakta. Amazon har nemlig annonceret, at de har sikret sig de globale rettigheder. Hvis du nu sidder og tænker, at du jo allerede godt kender historien om Ringenes Herre og du ikke har brug for at se det i en serie, så kan du godt tro om igen. Der kommer nemlig til at være nye historier, der ikke er med i de bøger vi alle kender på en eller anden måde. Der bliver også allerede spekuleret i spinoff serier, hvilket dog nok vil afhænge af succesen på serien.

Amazon er dog sikre på, at det bliver en succes, og de har allerede bestilt flere sæsoner til deres streamingtjeneste Amazon Prime. De har ikke annonceret, præcist hvor meget de har givet for rettighederne, men det forventes at være i omegnen af mellem 200 og 250 millioner dollars alene for rettighederne. Derudover kommer udgifterne til at lave serier. Her forventes det at første sæson alene kommer til at koste mellem 150 og 200 millioner dollars (disse ting er dog før gået over budget).

Til sammenligning koster hvert afsnit af Game of Thrones omkring 15 millioner dollars, hvis Ringenes Herre ellers også bliver på 10 afsnit, kommer det altså som minimum til at være et sammenligneligt beløb, og måske endda højere. Det forventes at sidste sæson af Game of Thrones får premiere i 2019, og Amazon Prime står så klar til at overtage de mange fans med Ringenes Herre serien.

Hvornår den får premiere er dog endnu ikke meldt ud, da det naturligvis stadig er meget tidligt i processen.

Be the first to comment on "Amazon bekræfter Ringenes Herre serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*