Amazon Prime Go er åbnet i Danmark

Indtil videre har vi her i landet måtte se langt efter den amerikanske streamingtjeneste Amazon Prime, der som navnet antyder det, er ejet af shoppinggiganten Amazon. Men de tider er nu slut, og det er netop blevet annonceret, at tjenesten kommer til Danmark, og at det allerede nu er muligt at tilmelde sig.

Der er dermed dømt konkurrence til HBO Nordic, Netflix og Viaplay på det danske marked. Udvalget af serier på Amazon Prime Go er endnu en smule sparsomt, men blandt de titler man finder er det eksempelvis The Grand Tour, der er den nye version af Top Gear med alle de samme værter. Top Gear havde mange danske fans, og man kan derfor godt forestille sig, at mange vil overveje Amazon Prime Go alene af den grund.

Der er også serier som The Man in the High Castle baseret på Philip K. Dicks novelle, Transparent, Mozart in the Jungle og flere andre, der har kunne ses på Viaplay.

Billigste tjeneste på markedet

Det kan godt være, at udvalget endnu ikke er så imponerende, når det kommer til serier, og at mange af filmene er af ældre dato. Til gengæld er der helt sikkert ikke nogen der vil klage over prisen. Man får 7 dage gratis, herefter koster det blot 5,99 dollars om måneden (under 50 kroner). Derudover får man halv pris de første 6 måneder altså lige godt 22 kroner.

Du kan tilmelde dig lige her – her på redaktionen oplevede vi lidt problemer med at få det til at fungere i Safari, men virker upåklageligt i alle andre browsere.

Be the first to comment on "Amazon Prime Go er åbnet i Danmark"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*