AMC opruster mod ulovlige kopier

Serier er en kæmpe million forretning i endnu større grad den Hollywood filmene er det efterhånden. Ligesom Hollywood i mange år har kæmpet en kamp mod pirateri, så er det præcis det samme for producenterne af serierne.

De er afhængige af at kunne sælge serierne til TV-selskaber rundt om i verden, og TV-selskaberne er afhængige af enten betalende kunder eller reklamer, og disse ting forsvinder med pirateri, hvor afsnittet ofte kan hentes endnu inden de har haft premiere.

AMC der har en af verdens mest populære serier i verden med The Walking Dead, og det er derfor ikke så overraskende, at de meget gerne vil problemet til livs, da The Walking Dead sammen med The Game of Thrones også er en af de downloadede serier på verdensplan.

AMC har nu taget ny teknologi i brug i kampen. Fremover bliver der nemlig indlagt et specielt vandmærke på dem. Det forhindre ikke serierne i at havner til download, men det betyder, at AMC kan spore præcis hvor kopien stammer fra, og dermed får mulighed for at retsforfølge og sætte en stoppe for det. Der er nok ikke nogen tvivl om, at AMC også regner med at det vil få gerningsmændene til at overveje det en ekstra gang, inden de begår forbrydelsen.

I nogle tilfælde vil det endda også blive muligt for AMC at spore hvor det bliver set hende, og dermed få mulighed for at lave et erstatningskrav hos serie piraten.

Be the first to comment on "AMC opruster mod ulovlige kopier"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*