Anders Breivik skuespiller fundet

For et par måneder siden skrev vi her på siden, at Netflix havde sikret sit rettighederne til en film om Anders Breivik, der bliver instrueret af Hollywood instruktøren Paul Greengress, der blandt andet er kendt for at stå bag Bourne filmene.

Filmen der har fået titlen Norway, vil uden tvivl få en masse omtale og vil nok også få nogle meget ubehagelige minder frem blandt mange. Paul Greengrass er dog også kendt for meget andet end film i Bourne genren, og stod også bag den glimrende Bloody Sunday baseret på virkelig hændelser i Irland og den Oscar nominerede United 93, og det fly der ikke nåede sin destination den 11. september.

Filmen er med andre ord i gode hænder. Netflix har netop annonceret, at det bliver den norske 37-årige skuespiller Anders Danielsen Lie, der skal spille rollen som massemorderen Anders Breivik.

For langt de fleste er han nok et rimelig uskrevet kapitel, medmindre man har set de norske TV serier Nobel og Mammon, hvilket det nok er de færreste danskere der har haft fornøjelsen af. Når Norway får premiere næste år, er der nok en del der vil kende hans ansigt lidt bedre.

Optagelserne til filmen begynder allerde i denne uge, og der er endnu ikke fastsat en releasedato på filmen

 

Be the first to comment on "Anders Breivik skuespiller fundet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*