Apple lancerer streamingtjenesten Apple TV+

Der har længe været rygter om, at Apple ville komme med deres helt egen streamingtjeneste, der skal konkurrere med Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime og hvad de ellers måtte hedde. I aftes blev satsningen så præsenteret i Steve Jobs salen på hovedkvarteret i Californien.

Der findes ikke nogen virksomheder i verden, der har den samme pengetank at lege med som Apple. Derfor er der naturligvis også tale om et meget seriøst projekt, som der nok er mange af konkurrenterne, der vil have lidt bange anelser omkring.

Apple TV+

Streamingtjenesten bliver naturligvis en fast del af Apple tv, som allerede står i millioner af hjem verden over. Ganske nærliggende kommer tjenesten til at hedder Apple TV+, hvilket må siges at være mere praktisk end sexet eller opfindsomt.

Apple har som nævnt en nærmest uudtømmelig pengetank og er ekstrem ressourcestærke. Det er derfor heller ikke så underligt, at der er mange der gerne vil være en del af samarbejdet. De har da også allerede allieret sig med nogle af branchen helt store kanoner, der skal lave indhold.

Blandt de mest prominente navne finder man eksempelvis Steven Spielberg, Joss Whedon, Sofia Coppola og flere andre. Der er eksempelvis også en serie på vej med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell.

Der kommer naturligvis til at komme mange nyheder omkring tjenesten henover foråret og sommeren inden den bliver lanceret til efteråret, og vi skal nok holde øje med det mest interessante. Spændende bliver det naturligvis hvad det kommer til at koste, men alt tyder på at den kommer til at ligge på niveau med de andre.

Be the first to comment on "Apple lancerer streamingtjenesten Apple TV+"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*