Apple og Spielberg i samarbejde om ny serie

Apple er en af verdens største virksomheder, og det ikke kun når det kommer til iPhones, mobiltelefoni, tablets og computere, at den californiske gigant er blandt de største spillere. Med iTunes er de nemlig også blandt de største udlejere af film samt salg af musik og streaming af musik gennem Apple Music. Et marked som Apple ikke dominerer på nuværende tidspunk er markedet for serier, men det skal der laves om på.

Apple er allerede involveret i flere projekter omkring af egne produktioner af film og ikke mindst serier, hvilket nok ikke mindst skyldes den enorme succes hos Netflix, HBO og lignende tjenester. Apple vil have en del af kagen, og med den pengetank de har bag sig, der bugner af mange hunderede milliarder, er der heller ikke nogen tvivl om, at de kan blive en magtfaktor, hvis de virkelig ønsker det.

De sidder på en meget gunstig position, hvor de har millioner af brugere, der har deres produkter i form af smartphones, tablets, computere og ikke mindst AppleTV, og det vil derfor være rimelig let for dem, at få en ny tjeneste ud til millioner af mennesker på samme tid.

En af de helt store kommende satsninger ser ud til at blive 10 nye afsnit af  Amazing Stories, der skal laves af ingen ringere end Steven Spielberg, der også stod bag bag de to sæsoner af serien tilbage i midten af 80’erne. Hvor firser udgaverne af serien var lavet på et beskedent budget, forlyder det at Apple sammen med NBCTelevision og Amblin Television er villig til at betale 5 millioner dollars for hver enkelt afsnit, og med 10 afsnit betyder det en investering på 50 millioner dollars, eller godt 300 millioner kroner, altså ikke nogen helt ubetydelig satsning.

Der er dog endnu ikke så mange andre forlydeder omkring serien, udover at der i øjeblikket ledes efter en hovedrolleindehaver, som givetvis skal findes blandt de talenter der er så mange af i Hollywood, og sandsynligvis ikke et stort etableret navn.

Be the first to comment on "Apple og Spielberg i samarbejde om ny serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*