Aquarius får lunken modtagelse

Aquarius der har X-Files og Californication stjernen David Duchovny i hovedrollen har netop haft amerikanske premiere, og selvom serien scorer højt på IMDB, så får den en relativ lunken modtagelse af de amerikanske kritikere.

I serien spiller Duchovny en politimand i 1967, hvor han i hans søgen efter en forsvunden teenagepige, kommer i forbindelse med Charles Manson, der sidenhen er blevet verdenskendt. Hvis du ikke allerede kender lidt til Charles Manson er der altså god mulighed for at få lidt viden om en af USA’s mest berygtede massemordere.

Noget af det Aquarius især får kritik for, er at den modsat eksempelvis Mad Men virker meget opstillet og hvor skuespillerne virker meget udklædte i kulisser, hvilket bestemt ikke er voldsom positivt. Desuden får serien også kritik for ikke at skelne mellem hvad det er historisk korrekt i forhold til Manson, og hvad der er ren fiktion i serien.

Herhjemme må vi vente lidt med at se serien, der er nemlig endnu ikke sat en dato for en dansk premiere, eller hvor den vil kunne ses.

Be the first to comment on "Aquarius får lunken modtagelse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*