Badehotellet hitter voldsomt på TV2 – overgår Bedraget på DR

Det er bestemt ikke hver gang, at TV2 laver en ny serie, at seerne falder på halen og det bliver en succes. Seneste var det Norskov, der trods rosende ord måtte aflyses efter blot en enkelt sæson.

Derfor er der nok ekstra stor grund til at de har et bredt smil på læberne hos TV2. Badehotellet der for nyligt begyndte sin tredje sæson har nemlig slået alle rekorder.

På det andet afsnit af tredje sæson, var der intet mindre end 1.621.000 danskere der valgte at følge med i serien, der ellers mildest talt ikke er blevet mødt af mange roser.

Ikke siden TV2 sendte Strisser på Samsø i slutningen af 90’erne, er der så mange der har set med på en TV2 dramaserie, hvor det er DR der har løbet med de fleste succeser som Borgen, Arvingene osv osv.

Rent faktisk har Badehotellet overgået DR’s nye store satsning Bedraget, der har stjerner som Nikolaj Lie Kaas og Thomas Bo Larsen på rollelisten. De første to afsnit af Bedraget er nemlig blevet set af omkring 1,4 millioner seere, hvilket altså ikke kan hamle om med den danske sommerstemning i Badehotellet.

Be the first to comment on "Badehotellet hitter voldsomt på TV2 – overgår Bedraget på DR"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*