Bastard Executioner aflyst efter 1 sæson

Kurt Sutter har haft enorm succes med at være med til at lave The Shied og naturligvis ikke mindst at være den altoverskyggende mand bag den uhyre populære serie Sons of Anarchy. Begge serier har været nutidige og foregået i et barsk og mere eller mindre kriminaliseret miljø – og det lader til at være det Kurt Sutter er bedst til.

Hans nye påfund og serie Bastard Executioner er i hvert fald alt andet end en succes. Serien fik ikke voldsomt mange pæne ord med på vejen, og fans væltede det heller ikke frem med. Det har FX, der har vist serien, nu taget konsekvensen af ret hurtigt.

De har nemlig valgt af aflyse serien efter blot en enkelt sæson. Serien havde på gode aftener omkring en million seere, hvilket slet ikke hang sammen med ambitionsniveauet og ikke mindst budgettet, og derfor bliver det ved den ene sæson.

Kurt Sutter er kendt for at sige sin mening, og det gør han da også denne gang. Han har sågar indrykket nogle annoncer i flere magasiner, hvor han har skrevet ““The audience has spoken and, unfortunately, the word is ‘meh,’. “So with due respect, we bring our anthology to an epic and fiery close.”

kurt-sutter-bastard-executioner-2

Der er altså intet ondt blod mod FX, hvor at aflyse serien, han har blot valgt at se realiteterne i øjnene, hvilket burde være den måde alle taklede den slags på.

Hvis du alligevel har lyst til at se serien, så findes den på HBO Nordic.

Be the first to comment on "Bastard Executioner aflyst efter 1 sæson"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*