Beasts of no nation får Netflix premiere til oktober

Som vi tidligere har skrevet om her på Serienyt.dk, så satser Netflix i højere og højere grad på originalt indhold, og dette tæller nu også spillefilm. Den film de har været i gang med i længst tid, er Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, som både får premiere i biograferne og på Netflix.

Det er dog ikke den film, der er den første originale Netflix film, der får premiere. Den ære er nemlig tilfaldet Beasts of no nation, der er instrueret af Cary Fukunaga, der stod bag samtlige afsnit af første sæson af True Detective.

Netflix har annonceret, at filmen får premiere den 16. oktober i alle lande, hvor der er Netflix. Samtidig får den også en begrænset premiere i amerikanske biografer.

Cary Fukunaga har både skrevet og instrueret filmen, som er baseret på den anmelderroste roman af den nigerianske forfatter Uzodinma Iweala, og handler om børnesoldaten Agu, der bliver revet væk fra sin familie, for at gå en fremtid i møde som børnesoldat.

Udover debutanten Abraham Attah der spiller Agu, medvirker blandt andre Idris Elba (The Wire, Luther, Pacific Rim), som krigsherreren der tager Agu til sig, og lærer ham om krigen.

 

Be the first to comment on "Beasts of no nation får Netflix premiere til oktober"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*