Bloodline får en sæson 2

Det er ikke mange uger siden, at Bloodline havde premiere på Netflix. Den amerikanske streamingtjeneste må dog være meget tilfreds med hvordan serien har klaret sig indtil videre. Der gik nemlig kun omkring 10 dage fra premieren, og til Netflix annoncerede, at der også kommer en sæson 2 om Rayburn familien i Florida.

Hvis du hører til dem, der har set første sæson, så er du nok også glad for nyheden om at der kommer endnu en sæson, i den mørke og meget medrivende serie. Vi går på ingen måde ind for spoilers, og vil derfor ikke sige noget om, hvad sæson slutter med, selvom det allerede bliver teaset i løbet af de første par afsnit. Det skal blive spændende at se hvilken vej, skaberne Todd A. Kessler, Daniel Zelman and Glenn Kessler har tænkt sig at gå med serien, og hvad omdrejningspunktet bliver i næste sæson.

Der er endnu ikke sat en dato på, hvornår den forventes at få premiere, udover at det bliver i 2016, og det er nok meget sandsynligt at det bliver i det tidlige forår, ligesom det var tilfældet med sæson 1.

Be the first to comment on "Bloodline får en sæson 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*