Bones seertallene rasler ned – sæson 11 på vej

Bones må i den grad efterhånden gå under betegnelsen en veteranserie. Serien med Emily Deschanel og David Boreanaz i hovedrollerne har kørt over skærmene siden 2005 og den tiende sæson er i gang i øjeblikket.

Det går dog ikke helt så godt som det har gået. Seertallene er nemlig stødt dalende for den tiende sæson. Det første afsnit i den tiende sæson blev set af 6,3 millioner, hvilket var en tilbagegang på næsten 30 %. Det seneste afsnit var der blot 4,7 millioner der så med på.

Normalt ville den slags betyde, at en serie kunne komme i fare for at blive aflyst, men fans af serien kan måske dog ånde lettet op alligevel, det er nemlig ikke meget der tyder på, at det skulle være tilfældet. Tværtimod skulle Fox stå klar til at forlænge med yderligere  sæsoner, hvis ellers Deschanel og Boreanaz har lyst til det.

Eftersom de begge to får omkring 250.000 pr afsnit eller godt 6 millioner for en sæson, så er der nok en god sandsynlighed for at de kunne finde på at sige ja tak til flere sager. Det er i hvert fald en del mere end de 30.000 dollars han fik for Buffy the Vampire Slayer da den var på sit højeste.

Hart Hanson der er manden bag serien er lige nu også aktuel med Backstrom, der kan ses på Viaplay.

Be the first to comment on "Bones seertallene rasler ned – sæson 11 på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*