Bones skuespillere lægger an mod Fox

Der er har været sået en smule tvivl omkring fremtiden for tv serien Bones, dog skulle det være sikkert og vist at der kommer en 12 sæson af serien, men det bliver ikke helt uden problemer.

Det er nemlig kommet frem at skuespillerne David Moreanaz og Emily Dechanel, sammen med produceren Kathleen Reichs, har lagt sag an mod 20th Century Fox og Fox Broadcasting. De er nemlig overbeviste om, at de har ret til langt mere end de har fået.

Angiveligt forhandlede skuespillernes agenter sig frem til, at de skulle have omkring 200.000 dollars pr. afsnit, hvilket for de fleste nok ville være nok. Det er da heller ikke lønnen de har lagt sag an omkring.

I søgsmålet siger angiver de, at de to skuespillere har krav på 3% af serien overskud mens produceren skulle have 5%, og da serien menes at have indbragt flere hunderede millioner dollars til Fox, er det altså ikke noget lille beløb det drejer sig om, men derimod adskillige millioner, som de er blevet snydt for.

Hvad det kommer til at betyde for serien fremtid vil tiden vise, men mon ikke der kommer til at være lidt kold luft mellem Boreanaz, Dechanel, Reichs og direktionen hos FOX uanset hvordan det ender.

Be the first to comment on "Bones skuespillere lægger an mod Fox"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*