Boondock Saints tv-serie på vej

Lige så fantastisk som den første The Boondock Saints fra 1999var, lige så elendig var efterfølgeren Boondock Saints: All Saints Day der kom 10 år efter originalen i 2009. Begge var skrevet og instrueret af Troy Duffy.

Det lader dog til at det sidste punktum ikke er sat i forbindelse med McManus brødrene. Det forlyder nemlig nu, at der er en prequel på vej til filmene i form af en TV-serie.

IM Global har sikret sig rettighederne til at lave en tv-serie baseret på karaktererne, og de har også sikret sig Duffy, som udover at skulle producere, også som minimum skal instruere det første afsnit i serien.

Da der er tale om en prequel og altså noget der foregår for omkring tyve år siden, skal der naturligvis nye skuespillere til, så der bliver ikke genvalg til Sean Michael Flanery og Norman Reedus, der dog begge forventes at bliver blandt producerne på serien.

Man kan se håbe på at Troy Duffy får mere succes med serien end han gjorde med efterfølgeren, alt andet ville dog også næsten være en præstation i sig selv.

Be the first to comment on "Boondock Saints tv-serie på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*