C More

C More er en udspringer af Canal+ Television, der blev stiftet for mere end 20 år side. Siden har kanalerne og tjenesterne skiftet ejere og navne et par gange. I dag er C More Entertainment AB ejet af Bonnier Holding.

C More, har en lang række af serier og film. Modsat eksempelvis Netflix og HBO, så er det begrænset hvor mange egne produktioner man finder på tjenesten. Til gengæld finder man eksempelvis et stort udvalg af HBO serier som Game of Thrones, Black Sails  og lignende. De er samtidig den eneste tjeneste der konstant har de helt nye afsnit af serien Peaky Blinders og er også det eneste sted, hvor man finder den ganske forrygende britiske serie The Missing. 

På udvalget af serier, kan C More  ikke være med de helt store konkurrenter, der har et bredere udvalg. Det er dog stadig en tjeneste med masser af kvalitetsserier, hvor der er noget for en hver smag. Man finder desuden et flot udvalg af serier til de mindste, hvor der blandt andet kan findes serier som Gurli Gris, Brandmand Sam, Peddersen & Findus og andre klassikere til børn.

Store på film

Hvor man måske godt kunne ønske sig et lidt større udvalg inden for serier, så er det langt mere imponerende hvad man finder af film på tjenesten. C More er nemlig blandt de tjenester med størst udvalg af film, og modsat flere af konkurrenterne, er der generelt tale om langt nyere film. Ofte kommer de lang tid før på C More end andre steder, og det er ikke sjældent at film, der stadig koster fuld pris at leje eller købes, kan streames på C More.

På seriefronten er der nogle enkelte (men gode) grunde til at vælge C More, fremfor konkurrenterne, men groft sagt er der flere gode grunde, hvis det er på grund af film.