Conor McGregor skal være med i Game of Thrones

Hvis du kender bare en lille bitte smule til UFC, så er du nok udmærket bekendt med navnet Conor McGregor, der er en af de største stjerner, hvis ikke den aller største i den populære og voldsomme sportsgren. Inden for det sidste stykke tid er han også blevet kendt for muligvis at skulle bokse mod Floyd Mayweather, der er en af boksningens absolut største stjerner.

Hvis der var nogen, der havde håbet på at den kamp ville blive til  noget, kommer de dog nok til at vente et godt stykke tid. Det er nemlig kommet frem, at Conor McGregor tager en pause på et lille års tid. Det skyldes blandt andet at han er blevet far, men det skyldes i høj grad også, at han skal være med i den kommende syvende sæson af HBO serien Game of Thrones, der har premiere til april næste år.

Det er måske heller ikke så underligt endda at McGregor skal medvirke i serien, serien skabere David Benioff og Dan Weiss er begge kendt som store fans af UFC, og hvis det er muligt at arbejde sammen med en af de største stjerner i sporten, hvorfor så ikke gøre det?

Det forlyder af han skal spille en del af Euron Greyjoys besætning, men det er endnu ikke bekræftet.

Senere på årets skal han desuden bokse mod Floyd Mayweather. Du kan læse mere om Conor McGregor vs. Floyd Mayweather her

Be the first to comment on "Conor McGregor skal være med i Game of Thrones"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*