Cruel Intentions serie på vej

Tilbage i 1999 var der på premiere på Cruel Intentions, der fik den skønne danske oversættelse Sex Games. Serien havde blandt andre Sarah Michelle Gellar, også kendt fra Buffy the Vampire Slayer, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Joshua Jackson og Selma Blair på rollelisten.

I sidste uge kom det så frem, at NBC her 17 år efter premieren på filmen har bestilt et pilotafsnit til en kommende serieudgave af filmen, der skal foregå som en efterfølger til filmen, og handle om sønnen til Sebastian (Phillippe) og Annette (Witherspoon). I samme ombæring kom det også frem, at Roger Kumble der instruerede filmen, også skal instruere pilotafsnittet.

Det er dog ikke sikkert, at Kumble er den eneste genganger i forhold til originalen. I hvert fald forlyder det, at Sarah Michelle Gellar er blevet tilbudt at vende tilbage til rollen.  Det vides dog ikke hvor stor en rolle der er tale om, eller hvorvidt Gellar rent faktisk kommer til at takke ja til tilbuddet.

Det ville dog ikke være helt vanvittigt, da serier bliver mere og mere populære, og man ser flere store skuespillere, der medvirker i serien, og det meste af hendes karriere går efterhånden også med at lægge stemmer til figurer i serier, så det kunne nok være muligt at overtale hende.

Be the first to comment on "Cruel Intentions serie på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*