Slut med CSI?

Da CSI: Crime Scene Investigation havde premiere tilbage i 2000 blev serien et gigantisk hit for CBS. Siden er der kommet flere spinoff serier som CSI: Miami og CSI: NY

CSI: Miami stoppede efter 10 sæsoner tilbage i 2012, mens CSI: New York fik 9 sæsoner og stoppede i 2013. Der er også netop kommet en nyt spinoff serie ved navn CSI: Cyber, der dog indtil videre ikke har trukket helt så imponerende seertal som sine forgængere.

Den oprindelige CSI der lige nu har Ted Danson i hovedrollen, har netop afsluttet sin 15. sæson, hvilket gør den til en af de absolut længst kørende serier i øjeblikket, men det kan snart være slut.

Det forlyder nemlig, at CBS har besluttet sig for at trække stikket på serien. Seertallene har over en længere været faldende, og det lader til at de amerikanske seere så småt har fået nok, og derfor overvejer CBS altså nu at sige stop. Ted Dansons kontrakt med CBS er desuden udløbet efter den seneste sæson.

Det forlyder dog, at serien måske får sig en såkaldt finale sæson, hvor det bliver muligt at få rundet det hele af, hvilket seriens fans også har fortjent efter 15 år i selskab med den. Angiveligt er den dog muligvis kun på 6 afsnit, hvilket er noget færre end de 18 afsnit de plejer at være på-

Be the first to comment on "Slut med CSI?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*