Dårlig sommer godt for Netflix

Hvis man er allergisk overfor solen, eller bare ikke bryder sig specielt meget om sommer og varme, så har dette års udgave af den danske sommer været ganske glimrende. I hvert fald har vejret ikke nærmet sig de samme højder, som de gjorde det sidste år.

Der er vi nok mange, der ikke er voldsomt begejstret for. Et sted hvor der dog ikke er brok over de flere regnvejrsdage og manglende soltimer, er hos Netflix.

Det lige tvivlsomme vejr, har nemlig lokket os mere indenfor i streamingens trygge favn, og det har kunne ses på tallene. I juni og juli har danskerne nemlig streamet 17% mere end i samme periode sidste pr. Det er en stor stigning, men faktisk den laveste i Norden, hvor Finland topper, med en stigning på hele 25%.

Et gammelt ordsprog lyder naturligvis også, at der ikke er noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det gælder altså også vejret. I hvert fald hvis man er Netflix.

Der er måske nok nogen, der tænker, at det bare er fordi, der er kommet flere brugere til tjenesten, men det er det gennemsnitlige antal timer en bruger streamer, der er gået ud fra.

Be the first to comment on "Dårlig sommer godt for Netflix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*