Danny også med i Bloodline sæson 2

Hvis du ikke har set Bloodline, men har planer om det, så skal du ikke læse videre her, da det indeholder alvorlige spoilers omkring den første sæson.

Hvis du har set Bloodline og lige som mange af os andre, var ganske begejstret for den, så glæder du dog nok også til at se anden sæson, der forventes at have premiere til foråret næste år.

Du er nok også spændt på, hvad den kommer til at handle om, nu hvor Danny (Ben Mendelsohn) er død og borte, da han fyldte helt godt i den første sæson. Han kommer dog ikke til at være fraværende, Ben Mendelsohn har nemlig kontrakt på minimum to sæsoner, så Danny kommer også til at spilel en væsentlig rolle i den kommende sæson, selvom det nok ikke bliver på lige fod med de andre søskende, men vil være som minder eller forestillinger.

Todd A. Kessler der er producer på serien, har i et interview med The Hollywood Reporter, udtalt sig omkring den kommende sæson, og der kommer til at være mange ændringer i forhold til den første. De tre søskende, John, Meg og Kevin er pludselig i en helt ny situation, hvor John er skyldug i mord og de andre to er medskyldige, den slags sætter naturligvis sit præg på serien.

Han afslører også, at tempoet kommer til at stige i anden sæson. I den første sæson udviklede serien sig langsomt, og det var først i de sidste par afsnit, at Bloodline for alvor på en thriller. Denne udvikling skal sæson 2 ikke igennem på samme måde, og derfor vil der være med fart på fra start. Om det er godt eller skidt, vil tiden vise.

Hele interviewet hvor Kessler kommer med mange detaljer om både første og anden sæson af serien, kan læses her.

 

Be the first to comment on "Danny også med i Bloodline sæson 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*