Dansker med i Ridley Scott serien The Man in the High Castle

Den danske skuespiller Carsten Nørgaard har efterhånden været rimelig vidt omkring. Udover at have medvirket i danske serier som Nynne, Rita og Dicta, har han også haft mindre roller i større amerikanske serier som The Unit, Person of Interest, NCIS: Los Angeles og flere andre.

Nu har han fået endnu en rolle. Han medvirkede nemlig i det pilotafsnit der blev lavet til serien The Man in the High Castle. Afsnittet blev lavet for Amazon, og de syntes altså så godt om det, at de nu har godkendt en hel sæson. Når man ser hvem der står bag den, er det da heller ikke så underligt, at den er blevet godkendt.

Blandt serien hovedproducere finder men eksempelvis mesterinstruktøren Ridley Scott, der står bag film som Alien, Prometheus, Gladiator, American Gangster og listen fortsætter.

En af de film der for alvor satte Scott på landkortet var Blade Runner fra 1982. Blade Runner er baseret på en roman skrevet af Phillip K. Dick, og det er også netop ham der har skrevet forlægget til serien, og han har også været med inde over manuskriptet.

Hovedforfatteren bag manuskriptet er dog Frank Spotnitz, der sammen med Chris Carter skrev størstedelen af X-Files afsnittene.
Historien foregår i 1962 og udforsker en alternativ virkelighed, hvor Nazi-Tyskland og Japan sammen vandt anden verdenskrig og besatte USA, med østkysten kontrolleret af nazisterne og vestkysten ejet af japanerne.Carsten Nørgaard spiller en markant rolle som den nazistiske dobbeltagent Victor Baynes / Rudolph Wegener der sammen med Tagomi spillet af Cary Tagawa, lederen af Japans mission, indsamler værdifulde efterretninger om Det Tredje Rige’s hvert eneste skridt.

Amazon stod også bag den fremragende Transparent, som Viaplay sikrede sig rettighederne til, derfor kunne man godt forestille sig, at de også ville have fingre i denne.

Be the first to comment on "Dansker med i Ridley Scott serien The Man in the High Castle"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*