Daredevil downloads kun overgået af Game of Thrones

Daredevil har vist sig at være en uhyre populær serie på Netflix. En undersøgelse der blev lavet for nyligt viste, at Daredevil faktisk var den serie, som flest Netflix brugere havde set inden for den første måned, foran blandt andre House of Cards, Orange is the New Black og Bloodline.

Den er også allerede blevet forlænget med minimum en sæson mere, så fans kan roligt glæde sig til meget mere Matt Murdock.

Det er som bekendt Netflix, der står bag serien, men det er ikke alle der er villige til at betale de under 100 kroner, det koster at have tjenesten om måneden. Derfor er der også mange der sikrer sig serien på ulovlig vis.

En undersøgelse lavet af Excipio, der holder øje med de ulovlige downloads viser, at serien er blevet downloadet minimum 2,1 millioner gange siden premieren, dermed er der kun en serie der overgår den i downloads, og det er Game of Thrones der i samme periode er downloadet mere end 6,5 millioner gange.

Det er naturligvis et kæmpe problem for Netflix, at millioner vælger at anskaffe deres originale serier på ulovlig vis, da det jo netop er dem, der skal være med til at trække nye kunder i biksen.

Netflix har dog også grund til brede smil. Det går nemlig rigtig godt for tjenesten. Alene i det seneste kvartal, har Netflix fået tæt på 5 millioner nye abonnenter og er nu på verdensplan oppe på mere end 62 millioner betalende kunder.

Be the first to comment on "Daredevil downloads kun overgået af Game of Thrones"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*