David Fincher laver Mindhunter for Netflix

Samarbejdet mellem David Fincher og Netflix har været fremragende og har kastet serien House of Cards af sig. At David Fincher gerne vil lave en ny serie sammen med streamingtjenesten og at de gerne vil have ham til at lave en ny serie, er da derfor heller ikke så underligt.

Nu er det så blevet annonceret, at hans næste serie for Netflix bliver Mindhunter.  Egentlig var det meningen, at serien skal være til HBO, men den er altså nu rykket over til konkurrenten.

Charlize Theron skal producere serien sammen med Fincher, og efter alt at dømme også medvirke i den. Manuskriptet bliver skrevet af Joe Penhall (The Road). Den har været på vej i lang tid, og Charlize Theron længe har ejet rettighederne, men det er altså først nu, at den bliver realiseret.

Mindhunter er baseret på bogen Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit fra 1996, der er skrevet af John Douglas og Mark Olshanker.  Douglas har tidligere lavet profiler af kriminelle for FBI, og bogen handler om hvordan han har været med at finde seriemordere gennem 25 år.

Der er endnu ikke sat nogen dato på serien, ligesom det også er uvist, hvem der skal medvirke i den på nuværendes tidspunk.

 

Be the first to comment on "David Fincher laver Mindhunter for Netflix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*