David Lynch tilbage på Twin Peaks

Der var millioner af fans der fik julelys i øjnene, da det kom frem, at der kommer en omgang Twin Peaks mere, og at David Lynch naturligvis endnu en gang skulle stå bag den ikoniske serie.

Lige så mange fans blev voldsomt skuffede, da det så kom frem at David Lynch alligevel ikke ville være med til at lave den. Det kom nemlig frem i lyset, at Lynch’s amitioner ikke stemte overens med det budget der var afsat af Showtime, og Lynch ville derfor ikke lave serien, hvis den ikke kunne blive efter hans hoved.

I længere tid så det derfor ud til at serien skulle falde til jorden, da flere af de medvirkende skuespillere også udtalte, at de ikke kunne forestille sig at lave serien, hvis det blev uden Lynch.

Det bliver da heller ikke tilfældet – det er nemlig nu officielt (igen), at der kommer mere Twin Peaks og at David Lynch igen er med om bord, det afslører hovedpersonen selv på Twitter.

 

Ikke nok med at serien nu bliver til noget. Det bliver også større end det først var antaget, det har David Nevin fra Showtime udtalt. David Lynch kommer til at instruere ALT, og så kommer det til at være mere end de oprindeligt planlagte 9 timer – præcist hvor meget mere, og hvordan, melder historien dog ikke noget om på nuværende tidspunkt.

 

Be the first to comment on "David Lynch tilbage på Twin Peaks"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*