David Lynch vil lave ny Twin Peaks som en film

Der har været meget virak omkring den kommende Twin Peaks, som har været tæt på at blive aflyst at flere omgange på grund af uoverensstemmelser omkring budgettet. Skaberen David Lynch har dog nået til enighed med Showtime, og serien er en realitet.

David Lynch er en film/serieskaber der er kendt for ikke at gå på kompromis med sine ideer, og ikke mindst at have lidt specielle ideer.

Hans nyeste påfund i forbindelse med Twin Peaks er således, at det hele skal indspilles som en lang film, der så skal brydes op i afsnit. Det er derfor også uvist hvor mange afsnit der rent faktisk bliver i den kommende sæson.

Oprindeligt forlød det, at ville komme 9 afsnit, men sidenhen er det kommet frem, at der sandsynligvis bliver tale om lidt flere. Hvis man skal tro den normalt meget velinformeret side IMDB, så er der dog ikke tale om lidt flere, men dobbelt så mange. Her står der nemlig, at der bliver 18 afsnit.

Hverken Showtime eller David Lynch har dog på nuværende tidspunkt bekræftet, hvor mange afsnit der bliver. Det er nok ikke usandsynlig, at grunden til at de ikke har gjort det, er at de ikke ved det.

Egentlig var det meningen, at den skulle have premiere næste år, men det er blevet udskudt til en endnu ikke bekræftet dato i 2017.

Be the first to comment on "David Lynch vil lave ny Twin Peaks som en film"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*