De største serier på Netflix

Hvis man leder efter seertal for Netflix, kan man lede meget meget længe. Da Netflix ikke sælger annoncer, er de nemlig ikke forpligtet til fortælle præcist hvor mange der ser de enkelte programmer, og derfor holder de det tæt til kroppen.

En ny stor undersøgelse kaster dog måske alligevel lidt lys over nogle af serierne, i hvert fald på det amerikanske marked. Luth Researh har nemlig samlet et stort antal Netflix brugere, og undersøgt deres deres vaner. Gruppen består af 2500 personer, og undersøgelsen kan derfor godt betegnes som værende nogenlunde valid.

Undersøgelsen viser blandt andet, at Daredevil der havde premiere for et par uger siden klarer sig rigtig godt. I hvert fald var der 10,7% af de adspurgte, der havde set minimum et afsnit af serien inden for de første 11 dage. Det er et ganske flot tal, ikke mindst set i lyset af at der eksempelvis “kun” var 6,5% af brugerne der havde set House of Cards sæson 3 på en måned.

Unbreakable Kimmy Smith klarer sig faktisk også ganske glimrende og har 7,3% seere, selvom den mildest talt ikke har fået i nærheden af samme opmærksomhed som House of Cards. Det ændrer dog ikke ved at House of Cards stadig en stor indtrækker og en populær serie for Netflix, da alle tre sæsoner stadig bliver streamet hyppigt verden over, og i marts var det da også den mest sete serie på tjenesten.

Den ellers ganske glimrende Bloodline, er ikke kommet helt så flot fra start, men har dog alligevel fanget 2,4% af seere, og det er i alle tilfælde nok til en sæson 2, der får premiere næste år. Marco Polo der er Netflix’ dyreste satsning, ligger lige over Bloodline, men et godt stykke under de mest populære serier.

Undersøgelsen der er foretaget blandt brugere på smartphone, desktop og tablet og tager altså ikke højde for smartTV, der har Netflix indbygget eller AppleTV, hvilket naturligvis gør den lidt mindre retvisende. Undersøgelsen stemmer naturligvis heller ikke helt overens med virkeligheden, men den giver en god indikator for seriernes popularitet.

 

 

Be the first to comment on "De største serier på Netflix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*