Den nye Prison Break sæson er måske bare starten

Der er uden tvivl millioner af fans verden over, der venter i spænding på den femte sæson af Prison Break, der kommer i foråret 2016. Det kom nok som lidt af en overraskelse, at det blev annonceret, at der kommer en femte sæson, da tingene ikke umiddelbart endte så godt for Michael Scofield. Ikke desto mindre er som som bekendt tilfældet, og godt 9 år efter den seneste sæson 4, er der altså premiere på sæson 5, der markerer en ny begyndelse.

Indtil videre er sæsonen sat til at være på 9 afsnit, men det er ikke nødvendigvis det samme, som at det er slut efter de 9 afsnit. I et interview med DigitalSpy udtaler Wentworth Miller, der spiller Michael Scofield i serien, nemlig at der sagtens kan blive tale om flere afsnit, hvis den ellers bliver godt modtaget. Det vil altså med andre og helt enkle ord sige, at hvis der er mere der ser sæson 5, kommer der efter alt at dømme en sæson mere.

Det vides endnu ikke helt hvem der kommer til at vise serien her i Danmark, men de første sæsoner blev vist på TV3, og der er derfor god grund til at at tro, at serien vil komme på Viaplay i det nye år.

Hvis du vil se de første fire sæsoner, er det dog ikke Viaplay du skal logge ind på, de første fire sæsoner ligger nemlig på Netflix.

Du kan få en gratis måned Viaplay med en rabatkupon her

Be the first to comment on "Den nye Prison Break sæson er måske bare starten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*