Der står dvd afspillere i hvert andet hjem

For få år tilbage så de fleste enten serier i fjernsynet eller på DVD, mens streaming blot var noget der blev talt om. Sådan er det bestemt ikke mere, og streaming fylder mere og mere, mens fysiske dvd’er bliver stadig mere sjældne.

Dansk statistik har lavet en undersøgelse der viser, at der kun står DVD afspillere i godt hver andet hjem, hvilket er et fald på hele 15% i forhold til 2012. Samtidig er antallet af smart TV buldret frem, så der nu står sådan et i 40% af alle hjem.

Vi er dog ikke helt færdige med de fysiske skiver, for mens det aldrende medie DVD falder stødt, så er der faktisk en stigning i antallet af blu-ray afspillere i de danske hjem. De seneste 3 år har der været en lille stigning, så de nu står i 30% af alle hjem.

Så der er altså stadig opbakning til at købe sine film og serier fysisk og have den stående. Det ændrer dog ikke ved, at streaming på ganske få år fuldstændig har ændret markedet og skabt nye forbrugsvaner.

Det mest udbredte stykke elektronik er dog stadig mobiltelefonen som 98% har, mens computere følger efter med 92% – begge dele der er glimrende at streame serier fra 🙂

Be the first to comment on "Der står dvd afspillere i hvert andet hjem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*