Derfor er det en god idé at downloade sine yndlingsserier til PC’en

Artikler på serienyt kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I dag findes der serier for enhver smag, og de fleste har højst sandsynligt en bestemt serie, som de kalder deres favorit. Med andre ord er listen af serier meget lang, og uanset om du er til romantik, kærlighed, drama eller action, så findes der bestemt en serie, der falder i din smag, og som passer til dig og dine præferencer. Greys Anatomy, Prison Break, The Handmaid’s Tale, Game of Thrones, Lost, Suits – listen fortsætter næsten i uendelighed, og det er her streamingtjenesterne kommer på tale, for det er her, vi finder filmserierne, som vi gerne bruger flere timer på at se. Streamingtjenester som HBO, Netflix og Viaplay er med til at gøre de kedelige regnvejrsdage en smule sjovere, da det netop er her, mange af de populære filmserier gemmer sig.

 

Download af serier – ideelt for serieelskeren

 

Selvom streamingtjenester er en genial opfindelse, må vi ikke helt glemme serierne, som vi har liggende derhjemme på DVD. Der er en vis charme og nostalgi ved en DVD-boks i fysisk form, og de fleste kan også nikke genkendende til at have samlet på deres yndlingsserie, da streamingtjenesterne endnu ikke havde opnået den status, som de har i dag. Men desværre kan de fysiske DVD’er i dag være en smule upraktiske at have med sig, når man er på farten, men alligevel gerne vil se et afsnit eller to. Dette kan både være tilfældet, når man sidder i toget, eller når man er på ferie i udlandet, hvor internettet måske ikke fungerer optimalt.
Derfor kan det være en god idé at downloade sine serier til sin PC (fra en lovlig udbyder naturligvis). Når du downloader dine yndlingsserier til din PC, har du alt, hvad du skal bruge liggende på et sted, hvilket bringer mange fordele med sig. Til at afspille dine yndlingsserier på din PC kan du med stor fordel bruge multimedieafspilleren VLC Player, for at være sikker på, at du kan se serien på din PC. Med VLC Player på din PC kan du nemlig afspille serier i mange forskellige filformater – og dette i god kvalitet, så din oplevelse bliver så god som muligt.

Alt i alt kan du altså nyde dine serier på forskellige måder – både ved at bruge de populære streamingtjenester, men naturligvis også ved download af serierne, hvor du bør være opmærksom på at have en multimedieafspiller på din PC, der kan afspille de fleste filformater.

 

 

 

Be the first to comment on "Derfor er det en god idé at downloade sine yndlingsserier til PC’en"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*