Det “nye Top Gear” bliver ekstremt dyrt

Da Jeremy Clarkson blev fyret BBC fra Top Gear, var det samtidig begyndelsen på slutningen af et af de mest populære programmer i England. Uden Clarkson ville Richard Hammond og James May nemlig ikke fortsætte, og dermed er det slut med Top Gear.

Det er dog på ingen måde slut med de tre værter og bilprogrammer. Amazon har nemlig sikret sig underskriften på de tre, til en ny programrække af 36 afsnit. Serien har ikke fået et navn endnu, men vil kunne ses på Amazon Prime, hvilket sandsynligvis bliver Viaplay her i landet.

Generelt er der mange ubekendte omkring programmerne, en ting er dog helt sikkert, det bliver ikke billigt for Amazon at skulle lave programmerne. Stifteren af Amazon Jeff Bezos har nemlig i et interview bekræftet, at det bliver meget meget dyrt at lave, ikke mindst på grund af de skyhøje lønninger. Bezos sagde blandt andet, at trioen godt ved de er mange penge værd, men også at de er det værd.

Det præcise beløb ville han naturligvis ikke afvise, men rygter siger, at hvert afsnit kommer til at koste op mod 4,5 millioner pund pr. afsnit eller næsten 50 millioner kroner, og med 36 afsnit svarer det til tæt på 2 milliarder kroner, hvilket gør det til et af de dyreste programmer i Storbritannien – nogensinde.

Be the first to comment on "Det “nye Top Gear” bliver ekstremt dyrt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*