Django tv-serie på vej

Det er rimelig begrænset, hvad det er af solide westernserier i øjeblikket, men nu er der en ny på vej, om den er solid eller ej, vil tiden vise, men forlægget fejler i hvert fald ikke noget. Det er Django fra 1966, der står over for at blive lavet til en tv-serie.

De fleste husker nok Quentin Tarantino’s Django Unchained fra 2012, hvor Jamie Foxx spillede hovedrollen, og hvor rollelisten desuden blandt andre talte Christoph Waltz, Samuel L. Jackson og Leonardo DiCaprio. Den film var lavet som en hyldest til 1966 udgaven, og det er altså originalen der vil blive taget udgangspunkt i, i serien, og ikke Tarantinos version.

Det er det franske Atlantique Productions og italienske Cattleya, der står bag serien, men den bliver altså på engelsk. Første sæson kommer til at bestå af 12 afsnit, men angiveligt er der allerede nu fuld gang i planlægningen af flere sæsoner efterfølgende.

Det vides endnu ikke hvem der kommer til at have rettighederne på vores breddegrader, og derfor vides det heller ikke, hvilken tjeneste eller kanal, der kommer til at vise serien, men vi holder et vågent øje med den.

Be the first to comment on "Django tv-serie på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*