Se Leaving Neverland på DR TV

Hvis man har fulgt bare en lille bitte smule med, så har man nok lagt mærke til at Michael Jacksons eftermæle er ved at styrte godt og grundigt sammen. HBO dokumentaren Leaving Neverland, kommer med en lang række meget alvorlige beskyldninger omkring Jacksons misbrug af drenge, der står frem i dokumenteren. Det er naturligvis ikke første gang at disse beskyldninger kommer frem, og Michael Jackson har da også altid haft et, lad os sige blakket ry.

Dokumentaren har fået ekstrem opmærksomhed, og der er mange der mener, at der ikke længere er den store tvivl om, at Michael Jackson er skyldig. Der er naturligvis mange fans, der er voldsomt imod dokumentaren og mener det er opspind og løgn. Ikke mindst Jacksons familie er ude og tage voldsomt afstand til den.

De fleste regnede nok med, at man skulle anskaffe sig HBO Nordic, hvis man gerne ville se den. Sådan bliver det dog ikke. Det er nemlig for nylig kommet frem, at DR har sikret sig rettighederne til at vise filmen. Fra 8. marts ville alle således ganske gratis kunne se den næsten 4 timer lange film på DR TV.

Be the first to comment on "Se Leaving Neverland på DR TV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*