Empire kommer på Viaplay

I USA havde Empire premiere i årets første uge, og nu får vi også snart muligheden herhjemme. Viaplay har nemlig sikret sit rettighederne til serien, og den ville kunne ses fra den 12. juni.

Viaplay beskriver serien således:

Empire er en eksklusiv premiere på Viaplay. Serien handler om Lucious Lyon, spillet af Terrence Howard, som er kongen af hip hop. Han er charmerende, klog, og så er han CEO for Empire Entertainment – og en tidligere gangster. Hans musikimperium har høstet stor succes i mange år, men alt ændrer sig, a han finder ud af, at han lider af en sygdom, som vil gøre ham lam inden for 3 år.

Uret tikker, og han skal lære sine tre sønner, hvordan man styrer virksomheden, så de kan overtage hans livsværk, når tiden er inde.

Lucious Lyon vil gøre alt for at beskytte sit elskede imperium. Situationen bliver endnu mere kompliceret, da hans ekskone Cookie, spillet af Taraji P Henson, kommer ud af fængslet og vil have halvdelen af firmaet, som hun finansierede med penge, hun tjente som en narkohandler. Både Courtney Love og Naomi Campbell dukker med jævne mellemrum op i tv-serien og instruktør Lee Daniels hiphopdrama byder på original musik fra Timbaland.

Juni bliver en travl måned for streamingtjenesterne, hvor de tre store herhjemme alle har nyt. På HBO kommer der True Detective sæson 2 og har desuden premiere på den nye serie Ballers. På Netflix kommer den tredje sæson af Orange is the New Black og nu også Empire.

Be the first to comment on "Empire kommer på Viaplay"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*