Empire sæson 2 kommer til september

I maj måned slap det ud, at den anden sæson af Empire får premiere den 23. september i USA, og nu har Viaplay fulgt trop og har annonceret, at den også får premiere her i landet i samme måned. Der er endnu ikke fastsat en premieredato, men det må forventes at det bliver efter den amerikanske premiere.

I forhold til den første sæson bliver det dog noget tidligere. I USA havde serien premiere i januar, hvor den først kom til landet i juni, men med anden sæson bliver den danske visning altså meget tættere på den amerikanske.

Det er da heller ikke så underligt, at Viaplay har valgt at rykke hurtigt på serien. Empire er nemlig den mest sete serie på Viaplay, så det er ikke kun i USA hitter stort.

Empire er produceret af blandt andre Lee Daniels, der også er manden bag film som den Oscar vindende Precious og The Butler. Gabourey Sidibe der netop spillede Precious i filmen af samme navn, medvirker også i Empire. Rollelisten tæller udover Sidibe og Henson også blandt andre Terrence Howard, der spiller hovedrollen Lucious Lyon.

Første sæson kan ses på Viaplay lige nu, hvor der indtil videre ligger et enkelt afsnit, og der kommer et nyt til hver fredag. Ligesom den første sæson bliver anden sæson også eksklusivt tilgængelig på Viaplay.

Be the first to comment on "Empire sæson 2 kommer til september"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*