En måned til Wayward Pines

Da M. Night Shyamalan i 1998 instruerede Den Sjette Sans, så fremtiden ud til at være lys for den indisk fødte amerikanske instruktør. Et par år efter lavede han den ikke helt så vellykkede Unbreakable og siden er det gået gevaldigt ned af bakke med den ene skuffende film efter den anden.

Om en måned er han så igen aktuel, denne gang er det dog ikke med en film. For første gang har han nemlig kastet sig over seriegenren, hvor han er produceret Wayward Pines sammen med seriens skaber Chad Hodge, han har også instrueret det første afsnit.

Man kunne derfor måske godt have lidt bange anelse omkring den, men det ser ud til, at der er grund til det. For det første ser serien (at dømme ud fra traileren) rigtig solid ud, og desuden skulle det være Chad Hodge, der har haft mest af sige i forbindelse med den.

Æstetisk ser serien ud til at minde lidt om Twin Peaks, og på rollelisten finder man blandt andre Matt Dillon, Toby Jones, Juliette Lewis, Terrence Howard og flere andre.

I USA har det første afsnit premiere på FOX om en måned (den 14. maj), men hvornår den kommer til Danmark og hvem der sikrer sig rettighederne vides endnu ikke, men Viaplay er sandsynligvis et godt bud, da de i forvejen har en del Fox produktioner.
Be the first to comment on "En måned til Wayward Pines"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*