Ethan Hawke i Training Day serie?

Forleden skrev vi her på serienyt, at der er en serieversion på vej af Training Day, hvor flere af bagmændene bag den originale og Oscar vindende film fra 2001, også er involveret.

Nu er der så kommer yderligere nyt omkring projektet. Handlingen lyder noget lignende at den kommer til at foregå 15 år efter hændelserne i filmen udspillede sig, hvilket naturligvis vil sige i nutiden. Hovedpersonen bliver en ung afro-amerikansk politibetjent, der bliver overført til en eliteenhed i LAPD, hvor han bliver makker med en lettere umoralsk hvid betjent, altså lidt den omvendte historie i forhold til filmen.

Det kunne altså give plads til at Ethan Hawke skulle vende tilbage, og noget kunne tyde på, at det ikke er helt så usandsynligt, som man måske ellers skulle tro. Det forlyder i hvert fald, at han har fået tilbudt at medvirke i serien, hvis han ønsker det, og kan finde plads i kalenderen. Skulle det ske, bliver det naturligvis en form for forlængelse af filmen, og ikke blot noget der er baseret på den, hvilket alt andet lige, gør det lidt mere spændende.

Hvorvidt Hawke takker ja vil tiden vise, i så fald vil det være hans første store tv-rolle – nogensinde.

Be the first to comment on "Ethan Hawke i Training Day serie?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*