Fear the Walking Dead: Flight 462 som web-serie

Indtil for ganske nylig var der The Walking Dead, som var den eneste serie, man skulle tænke på, hvis man var fan af zombieserien, sådan er det bestemt ikke mere.

For en måneds tid siden var der premiere på Fear the Walking Dead der er en spin-off, og fortæller historien optil begivenhederne i originalen i samme univers, men et andet sted og med andre mennesker.

Trods en lidt blandet modtagelse er den kommet rigtig solidt fra start og har millioner af seere verden over, og der er for længst annonceret en sæson 2.

Nu er der så endnu mere på vej i samme univers, der kommer nemlig en “ny” serie navn navn Fear the Walking Dead: Flight 462. Som navnet svagt antyder det, er der tale om endnu en spin-off, og denne gang er det altså en spin-off af spin-off serien.

Den 4. oktober bliver finaleafsnittet i Fear the Walking Dead og samme dag er der premiere på Fear the Walking Dead: Flight 462 der kommer til at være en web serie, da altså kun vil kunne ses online.

Serien følger en gruppe passagerer på Flight 462, der kæmper med en inficeret person på flyet. Den udspiller sig over 16 afsnit, og mindst en af de medvirkende fra web-serien, vil være at finde i anden sæson af Fear the Walking Dead.

Det skal dog også lige nævnes, at hvert afsnit kun er omkring et minut langt, og altså mest kommer til at fungere som en teaser kampagne til anden sæson.

Be the first to comment on "Fear the Walking Dead: Flight 462 som web-serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*