Fear the Walking Dead sæson 2 premiere afsløret

Som fans af serien naturligvis ved, er sjette sæson af The Walking Dead i gang lige nu, hvor der godt nok er pause indtil den vender tilbage om en måneds tid den 14. februar. Sjette sæson slutter den 3. april.

Nu har HBO så også annonceret, hvornår Fear the Walking Dead vender tilbage med sæson 2, og helt som forventet bliver det umiddelbart efter finalen på den sjette sæson.

Fans af serien kan altså igen få styret deres abstinenser med spinoff serien, mens de venter på den syvende af originalen. Fear the Walking Dead vender tilbage den 10. april – altså blot en uge efter The Walking Dead slutter og om præcis tre måneder i skrivende stund.

Der kommer til at være en gevaldig ændring i forhold til den første sæson af spin-off serien. Den bliver nemlig på15 afsnit, hvilket er mere end dobbelt så mange som de seks sæson 1 bestod af. Det betyder også, at den ligesom The Walking Dead bliver delt i to. Den første halvdel bliver altså sendt fra 10. april, men der er endnu ikke sat premiere på, hvornår anden halvdel af sæson 2 får premiere.

Be the first to comment on "Fear the Walking Dead sæson 2 premiere afsløret"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*