Fear the Walking Dead satte rekord

The Walking Dead er uhyre populær, så ikke overraskende var forventningerne til spin-off serien Fear the Walking Dead skyhøje. Millioner af fans skulle naturligvis se giraffen, og se om “kopien” kunne leve op til originalen.

Der er langt fra enighed om, hvordan de er sluppet af sted med det, og meningerne er aldeles splittede blandt brugere på eksempelvis IMDB.

Uanset hvordan seertallene kommer til at se ud fra nu af, kan det dog ikke rykke ved, at serien er kommet godt fra start. Så godt at den allerede har sat rekord som det mest set premiereafsnit af en serie nogensinde på amerikansk kabel-tv.

Det forventes, at der var 10,1 millioner der så med, hvilket er langt over den tidligere rekord, som var på 7,7 millioner seere, hvilket var til Raising the Bar tilbage i 2008. Til sammenligning er det mere end dobbelt så mange, som der så med på premieren af Better Call Saul, der var en spin-off af Breaking Bad.

Fear the Walking Dead blev mere set end samtlige afsnit i de første to sæsoner af The Walking Dead, men kom dog ikke op på siden af premieren på sæson 3, hvor 10.87 millioner så med.

Herhjemme er det et HBO Nordic abonnement, der skal til, hvis du vil følge med i serien.

Be the first to comment on "Fear the Walking Dead satte rekord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*