Fortitude får en sæson 2

Fortitude der kan ses på TV2 Play, er netop blevet forlænget, så der også kommet minimum en sæson mere af serien der blandt andre har Stanley Tucci, Michael Gambon og naturligvis danske Sofie Gråbøl på rollelisten.

Beskrivelsen af Fortitude lyder således på TV2 Play “Et bestialsk mord ryster beboerne i Fortitude, der er et lille og fredeligt samfund nord for Polarcirklen. Der har aldrig været problemer med alvorlig kriminalitet – men det ændrer sig nu. Imens politichefen, sherif Anderssen og kriminalkommissær Morton(Tucci) efterforsker mordet”.

Generelt har serien fået en god modtagelse, udover at den har solide seertal, så er anmelderne også rimelig begejstret for serien. Det første afsnit blev set af mere end 600.000 mennesker på TV2.

I det store perspektiv betyder det naturligvis ikke så meget, hvor mange danskere der ser serien, men den er altså også populær på det globale plan. Serien som Sky/Pivot står bag, er blevet solgt til mere end 100 selskaber verden over, hvor det altså i Danmark er TV2 og TV2 Play der viser den.

Den har gode seertal, og derfor er der altså nu også blevet godkendt en sæson 2, der sandsynligvis også kommer til at køre på TV2, når den får premiere. Der er endnu ikke fastsat datoer, men det forventes at blive i løbet af 2016.

 

Be the first to comment on "Fortitude får en sæson 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*