Sons of Anarchy spinoff får ex bandemedlem som medskaber sammen med Kurt Sutter

Der har længe været snak om en spinoff serie af den populære Sons of Anarchy, der skal handle om den rivaliserende bande The Mayans. Kurt Sutter, skaberen af serien, har da også forlængst bekræftet rygterne, og annonceret at han var i gang med den.

Nu er det så kommet frem, at arbejdet med manuskriptet helt officielt er gået i gang, og at det bliver Elgin James, der også snart er aktuel med filmen Lowrider, der skal lave serien sammen med Sutter. Det bliver Elgin der skriver manuskriptet til første afsnit.

Sutter har tidligere udtalt, at serien skulle laves sammen med en der havde indgående kendskab til det mexikanske miljø, og det har han altså nu fundet i Elgin James, der har været alt fra hjemløs til bandemedlem og siddet i fængsel udover at have lavet filmen Little Birds, og altså den kommende Lowrider.

Det er også blevet bekræftet, at FX Productions og FOX 21 Television kommer til at stå for den, og den med succes den originale serie, er det da heller ikke så underligt at FX har været hurtige til at hoppe ombord igen.

Serien titel er desuden officielt blevet Mayans MC.

Be the first to comment on "Sons of Anarchy spinoff får ex bandemedlem som medskaber sammen med Kurt Sutter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*