FX køber ny John Singletons serie Snowfall

John Singleton er kendt for sine film om det sorte USA, hvor især Boyz n the Hood skiller sig ud som en af de bedste. Han er også manden bag film som Poetic Justice, Higher Learning  og Shaft. I de senere år har han lagt det politiske og socialrealistiske lidt på hylden til fordel for eksempelvis 2 fast 2 furious, Four Brothers og senest Abduction, der mildest talt ikke var nogen imponerende film.

Det var også meningen, at han skulle stå bag den kommende 2pac biopic, men han valgte dog at droppe ud af det projekt, men det betyder ikke at han kommer til at gå og kede sig. Han er nemlig i gang med en serie, som FX netop har sikret sig rettighederne til at vise.

Serien hedder Snowfall og foregår i Los Angeles (som så mange af hans tidlige film) i starten af 80’erne, og handler om da kokain for alvor ramte USA og hvordan det ændrede gadebilledet for altid. Serien er centreret omkring tre mænd, Franklin en ung såkaldt street entrepreneur, Gustavo en mexicansk wrester der er blevet til gangster i jagten på den amerikanske drøm og Logan det sorte får i en familie i det pænere borgerskab. Hvem der skal medvirke som de tre, er endnu ikke blevet annonceret.

John Singleton har skrevet pilotafsnittet sammen med Eric Amadio, og det bliver også ham selv der skal instruere. Det vides endnu ikke, hvor mange afsnit der er planlagt eller hvornår den skal have premiere.

At det er FX der har sikret sig rettighederne betyder også, at det ikke med sikkerhed vides hvem der kommer til at vise serien på vores breddegrader, men flere af FX’s serier kan ses på Netflix, så det er et godt bud.

Be the first to comment on "FX køber ny John Singletons serie Snowfall"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*