FX sikrer sig The Bastard Executioner

FX havde enorm succes med Sons of Anarchy der er skabt af Kurt Sutter. Derfor kommer det heller ikke som den helt store overraskelse, at det er dem, der har sikret sig rettighederne til hans kommende serie The Bastard Executioner, der er sat til at få premiere til efteråret.

Serien foregår i middelalderen og har både lidt nye og mere kendte ansigter på rollelisten. Udover Kurt Sutter, der selv medvirker, ligesom han gjorde det i Sons of Anarchy og The Shield. Så har han også endnu en gang fundet plads til hustruen Katey Sagal, der spillede Gemma Teller i Sons.

Den officielle synopsis for serien lyder: “The Bastard Executioner fortæller historien om en krigerisk ridder i Kong Edward 1. rige, der er nedbrudt af krig og beslutter sig for at lægge sit sværd ned. Men da vold finder ham igen, bliver han nødt til at løfte det blodigste sværd af dem alle”

Serien er skrevet af Sutter, mens Paris Barclay skal instruere den. Barclay instruerede også en del afsnit af Sons of Anarchy så generelt er det en fast samme af de samme samarbejdspartnere.

Der er endnu ikke fastsat en dato for hvornår de 10 afsnit skal have premiere, men det bliver i løbet af efteråret. Hvis det går som med Sons, som FX stod bag, så får serien premiere på Netflix, men ikke nødvendigvis lige så hurtigt som i USA.

Be the first to comment on "FX sikrer sig The Bastard Executioner"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*